Το πρωτότυπο AI gadget Rabbit R1 δείχνει την “εξυπνάδα” του σε νέο βίντεο

13 Μαρτίου, 2024

Πριν από λίγο καιρό, σας γράψαμε για μια νέα AI συσκευή που ονομάζεται Rabbit R1. Πρόκειται για μια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να γίνει ο προσωπικός σας βοηθός. Αντί να χρησιμοποιεί λογισμικό και εφαρμογές για την εκτέλεση εργασιών, επικοινωνεί με μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στο cloud και εκτελεί τις εντολές του χρήστη.

Ο τρόπος χρήσης είναι εντυπωσιακά απλός και διαδραστικός μιας και το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να μιλάει στην συσκευή. Έτσι μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ή ακόμη και να ζητήσετε από το Rabbit R1 να σας κλείσει μια πτήση και αυτό θα ανταποκριθεί άμεσα.
Πρόσφατα βρήκαμε και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επίδειξη του νέου gadget. Στο demo, ο CEO της Rabbit, Jesse Lyu, μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι μπορεί να κάνει αυτή η μικρή συσκευή στον τομέα της καταγραφής σημειώσεων. Η συσκευή φαίνεται να λειτουργεί ταχύτατα και οι καταγραφές αποθηκεύονται στο cloud αλλά είναι προσβάσιμες ανά πάσα στιγμή για αναπαραγωγή ή download.

Αυτό ήταν μόνο ένα μικρό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει αυτή η μικρή συσκευή. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι να δούμε τι άλλο θα μπορεί να κάνει στο εγγύς μέλλον.

Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον το Rabbit R1, μπορείτε να κάνετε την προπαραγγελία σας σήμερα. Αυτή η συσκευή θα κοστίζει 199 δολάρια στη λιανική όταν κυκλοφορήσει ένα νούμερο ιδιαίτερα λογικό για ένα gadget που φιλοδοξεί να καταργήσει τα smartphones.