Ο CEO της HUAWEI ανεβάζει νέα φωτογραφία από την κάμερα του P60 Pro

10 Μαρτίου, 2023

Το μεγάλο αφεντικό της Huawei, Richard Yu σίγουρα έχει αρκετούς γρίφους να λύσει με τα εξ Αμερικής προβλήματα της εταιρείας, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει χάσει την αγάπη του για την φωτογραφία και για τα προϊόντα της Huawei.

Έτσι για άλλη μια φορά μας έκανε ένα μικρό teaser ανεβάζοντας μια φωτογραφία που τράβηξε από ένα «Νέο κινητό».

Ο Yu δεν προσπάθησε να κρύψει ποιο τηλέφωνο είναι αυτό, καθώς στην ανάρτηση στο Weibo βλέπουμε την ένδειξη “from Huawei P60 Pro”. Η εικόνα αυτή φαίνεται να έχει τραβηχτεί με τον τηλεφακό του νέου κινητού, όπως άλλωστε και η φωτογραφία που σας είχαμε δείξει ΕΔΩ.
Η συγκεκριμένη κάμερα λέγεται ότι διαθέτει αισθητήρα 64MP OmniVision OV64B και φακό με 3,5x οπτικό zoom. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο αισθητήρας φέρεται να διαθέτει ένα χρωματικό φίλτρο RYYB, κάτι που είναι αλήθεια μας έχει συνηθίσει η Huawei.

Η φωτογραφία που βλέπουμε από το νέο P60 είναι εντυπωσιακή και ο αισθητήρας έχει καταφέρει να καταγράψει αποτελεσματικά στο σκοτάδι τόσο τις λεπτομέρειες του κτηρίου όσο και το φεγγάρι. Μάλιστα δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην πιστέψουμε και το ότι πρόκειται για μια «τυχαία» λήψη, μιας και τα κινητά της Huawei δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να τραβήξουν εντυπωσιακές φωτογραφίες.

ΠΗΓΗ