Τα Samsung Galaxy S23 τώρα παίζουν Fortnite

10 Μαρτίου, 2023

Η Samsung Electronics ενεργοποίησε έναν νέο χάρτη στο Fortnite, φέρνοντας τη σειρά Galaxy S23 στο metaverse. Tο νησί της Samsung στο Fortnite φιλοξενεί πλέον έναν νέο εικονικό εκθεσιακό χώρο με τα τελευταία προϊόντα της εταιρείας, από τη σειρά οθονών Odyssey μέχρι τη σειρά Galaxy S23.

Οι παίκτες του Fortnite μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Samsung Island, ή Samsung SmartCity στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τον κωδικό 8526-6648-9508. Μόλις φτάσουν στο εικονικό νησί, οι επισκέπτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τις συσκευές Samsung στο παιχνίδι και να παίξουν το διαδραστικό παιχνίδι Fun Game Quest. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες πρέπει να βρουν κρυμμένα smartphones Galaxy S23 στον κόσμο του παιχνιδιού και να τα κρατήσουν μέχρι το τέλος του γύρου.

Ο χάρτης του Fortnite επιτρέπει επίσης στους παίκτες να βελτιώσουν τις ιδιότητές τους. Μπορούν να αποκτήσουν νέες λειτουργίες ζουμ που τους επιτρέπουν να βλέπουν σε μεγάλες αποστάσεις ή να βρουν το κρυμμένο κουμπί Nightography, κερδίζοντας την ικανότητα να βλέπουν στο σκοτάδι. Επίσης το κουμπί Knox παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στον παίκτη.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R