Οι ναυαρχίδες Edge της Motorola παρουσιάζονται επίσημα την επόμενη εβδομάδα

10 Απριλίου, 2024

Η Motorola λάνσαρε πρόσφατα το Edge 50 Pro, ένα κινητό το οποίο ακροβατεί ανάμεσα στην μεσαία και την flagship κατηγορία. Τώρα η εταιρεία όμως μας κάνει teasing για άλλη μια νέα παρουσίαση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η Motorola επιβεβαίωσε ότι το νέο κινητό θα παρουσιαστεί στις 16 Απριλίου, με την εικόνα του teaser να μας δείχνει κάτι «δερμάτινο» και ένα σλόγκαν που λέει ότι « η νοημοσύνη συναντά την τέχνη». Το hashtag απλά επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για κινητό της σειράς Edge.

Υποθέτουμε ότι μία από αυτές τις συσκευές θα μπορούσε να είναι το Edge 50 Ultra που διέρρευσε, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα ως X50 Ultra. Η συσκευή είχε κάνει εμφάνιση στο Weibo τον περασμένο μήνα, με την εταιρεία να την αποκαλεί “τηλέφωνο AI”. Το teaser έδειξε επίσης αυτό που θα μπορούσε να είναι μια δερμάτινη πλάτη. Πιο πρόσφατα, η Motorola δήλωσε ότι το X50 Ultra θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Τέλος, ο βετεράνος leaker Evan Blass δημοσίευσε ένα βίντεο teaser για το Edge 50 Fusion. Το κλιπ δείχνει ένα τηλέφωνο με σύστημα διπλής οπίσθιας κάμερας, αλλά ελάχιστες άλλες λεπτομέρειες. Φαίνεται λοιπόν ότι στις 16 Απριλίου ίσως να έχουμε περισσότερες από μια παρουσιάσεις.