Τα vivo X Fold 3 κάνουν την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή τους

12 Φεβρουαρίου, 2024

Το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών πρόσθεσε πρόσφατα δύο νέα μοντέλα Vivo – V2303A και V2337A στο δίκτυό του Τα δύο αυτά νέα μοντέλα φαίνεται να ανήκουν στην νέα σειρά Vivo X Fold3. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι αυτή η σειρά θα περιλαμβάνει το τυπικό X Fold3 μαζί με μια premium παραλλαγή, το X Fold3 Pro.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των επερχόμενων αναδιπλούμενων smartphones είναι οι ισχυρές επιδόσεις τους, χάρη στο τσιπ Snapdragon 8 Gen3. Ως γνήσια vivo αναμένεται να προσφέρουν και εξαιρετικές δυνατότητες φωτογράφησης. Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μια πρωτοποριακή dual layer transistor κύρια κάμερα ανάλυσης 50MP η οποία μπορεί να δώσει ποιότητα αντίστοιχη με αυτή ενός αισθητήρα 1 ίντσας. Φυσικά δεν θα λείπει και ο περισκοπικός τηλεφακός για τις μακρινές λήψεις.

Η Vivo φαίνεται να διατηρεί επίσης τον εξωτερικό σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους. Τέλος στον τομέα της φόρτισης φαίνεται να έχουμε ταχεία ενσύρματη φόρτιση 100W και ασύρματη 50W.

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του X Fold3 και του X Fold3 Pro δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, οι εικασίες οργιάζουν μεταξύ των fans και των bloggers. Οι φήμες λένε ότι τα νέα κινητά θα παρουσιαστούν επίσημα κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

Πηγή