Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στο iOS στις 6 Ιουνίου με demo διάρκειας 90 λεπτών

1 Μαΐου, 2024

Οι iOS gamers θα μπορούν να απολαύσουν το Assassin’s Creed Mirage σύντομα, καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου. Το πλήρες παιχνίδι θα κοστίζει 49,99 δολάρια και θα είναι μια universal αγορά, σύμφωνα με την Ubisoft. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε στο iPhone και να το παίξετε στο iPad χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε το παιχνίδι ξανά.

Το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφόρησε αρχικά στις 12 Οκτωβρίου 2023 για PC και κονσόλες. Στο PC, μπορείτε επίσης να το παίξετε μέσω του Ubisoft Connect αν έχετε συνδρομή Ubisoft+ Premium. Για τους χρήστες iPhone, η πληρωμή για το παιχνίδι δεν θα χρειάζεται να γίνει αμέσως. Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει ένα demo διάρκειας 90 λεπτών, το οποίο θα μπορεί να παιχτεί δωρεάν την ημέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε το demo και, στη συνέχεια, αν σας αρέσει το παιχνίδι, να δώσετε τα 50 δολάρια για να πάρετε το πλήρες παιχνίδι.

Η Ubisoft λέει ότι το παιχνίδια προσφέρει την ίδια εμπειρία με την έκδοση για κονσόλες, επομένως, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στο gameplay. Εκτός βέβαια από τα χειριστήρια που έχουν ανανεωθεί για να χρησιμοποιούν την οθόνη αφής. Υπάρχουν όμως και άλλα ευχάριστα νέα. Η έκδοση του παιχνιδιού για iOS θα υποστηρίζει επίσης cross-play και cross-progression μέσω του Ubisoft Connect. Έτσι αν ξεκινήσατε να παίζετε στην κονσόλα ή στο PC, τότε η πρόοδος σας μεταφέρεται στην έκδοση για iPhone.

Το Assassin’s Creed Mirage όμως έχει και τους περιορισμούς του. Έτσι για να το παίξετε θα πρέπει να έχετε iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ή iPad Air και iPad Pro που έχουν τσιπ M1 ή νεότερο.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι συσκευές είναι οι μόνες στην γκάμα της Apple που πληρούν τις απαιτήσεις σε hardware. Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Assassin’s Creed Mirage στο App Store από σήμερα. Λάβετε υπόψη σας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο αρχείο οπότε θα πρέπει να έχετε αρκετό χώρο για τη λήψη και την εγκατάσταση.

Το Assassin’s Creed Mirage ακολουθεί τον χαρακτήρα του Basim ο οποίος γίνεται μέλος του τάγματος των Assassins και αφήνει πίσω του τη ζωή του ως κλέφτης. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και διαθέτει έναν αρκετά εκτεταμένο χάρτη γεμάτο πράγματα για να ανακαλύψετε. Αν και ο χάρτης δεν είναι τόσο μεγάλος όσο εκείνοι των Assassin’s Creed Valhalla και Assassin’s Creed Odyssey.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R