Το HBO ανεβάζει 2 νέα τρέιλερ για την δεύτερη σαιζόν του House of the Dragon

22 Μαρτίου, 2024

Αναρωτιέστε γιατί δεν υπήρχαν δράκοι στην αρχή του Game of Thrones; Μα γιατί της εποχής του Game of Thrones προηγήθηκαν τα γεγονότα που θα δείτε στο House of the Dragon όπου Δράκοι και παλικάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια!

Η οικογένεια Targaryen είναι στα μαχαίρια, και τα δύο νέα τρέιλερ της δεύτερης σαιζόν της σειράς είναι στο αέρα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε χρώμα. Μαύροι ή Πράσινοι;

Το πρώτο είναι το μαύρο τρέιλερ, το οποίο επικεντρώνεται στη βασίλισσα Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy). H πρωτότοκη και εκλεκτή κληρονόμος του βασιλιά Viserys I Targaryen. Σύμφωνα με τον νόμο, η Rhaenyra θα έπρεπε να βρίσκεται στον Σιδηρούν Θρόνο αλλά δυστυχώς για αυτήν είναι γυναίκα στην λάθος εποχή.

Στο τρέιλερ των Πρασίνων βλέπουμε την καλύτερη φίλη και πεθερά της Rhaenyra την βασίλισσα Alicent Hightower (Olivia Cooke) η οποία βοήθησε να τοποθετηθεί ο πρωτότοκος γιος της, Aegon II Targaryen (Tom Glynn-Carney), στον Σιδερένιο Θρόνο.


Την συνέχεια την καταλαβαίνετε και ο χορός των δράκων ξεκινάει. Η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του House of the Dragon θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Max.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R