Το νέο Flip phone της Huawei θα ονομάζεται Pocket 2

8 Φεβρουαρίου, 2024

Το νέο Flip foldable της Huawei βρίσκεται στα σκαριά και αντί για το όνομα “Pocket S2”, η συσκευή θα μπορούσε να ονομαστεί απλά “Pocket 2”. Η εταιρεία φαίνεται να σχεδιάζει μια ανεξάρτητη σειρά από foldables, ξεχωριστά από τις σειρές Mate και P.

Σύμφωνα με το @FixedFocus, ο τεχνολογικός γίγαντας από την Κίνα θα μπορούσε να ονομάσει το επερχόμενο κάθετο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της ‘Huawei Pocket 2’. Αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρον καθώς μέχρι σήμερα οι «ειδικοί» προέβλεπαν ότι το επόμενο foldable μοντέλο θα είχε το όνομα ‘Pocket S2’ ως διάδοχος του Pocket S.

Αναμενόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pocket 2:
Σύμφωνα με πληροφορίες το επερχόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα ενσωματώνει ένα chipset Kirin 9000s. Επιπλέον ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει και σε μια έκδοση με όμορφο μοβ δέρμα.

Ενώ ο συνολικός σχεδιασμός θα είναι αρκετά ίδιος με αυτόν του προκατόχου του, σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη αλλά και περισσότερες και πιο ικανές κάμερες. Ένα άλλο σημαντικό σημείο αναφοράς θα είναι η μπαταρία 4520mAh με υποστήριξη φόρτισης 66W. Όσον αφορά την εσωτερική οθόνη, ενδέχεται να δούμε ένα πάνελ ανάλυσης 1,5K.
Η νέα συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι και η ημέρα έναρξης του Mobile Congress αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι η Huawei δεν θα διοργανώσει κάποια εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Ελπίζουμε τουλάχιστον να υπάρχει το νέο κινητό στο περίπτερο της Huawei ώστε να σας το δείξουμε σε ένα αναλυτικό βίντεο.

Πηγή