Το Vivo Watch 3 φέρνει το BlueOS και νέα επαναστατικά χαρακτηριστικά

7 Νοεμβρίου, 2023

Η Vivo ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα της gadget σε μια παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου στις 19:00. Το «αστέρι» της εκδήλωσης αυτής θα είναι φυσικά το κορυφαίο smartphone Vivo X100 με το chipset Dimensity 9300 της MediaTek, αλλά παράλληλα θα κάνει το ντεμπούτο του και το έξυπνο ρολόι Vivo Watch 3.

Το Vivo Watch 3 παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ένα εισαγωγικό βίντεο αποκαλύπτοντας μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Η συσκευή διαθέτει μια εξαιρετική μεγάλη κυρτή γυάλινη οθόνη3D, η οποία συμπληρώνεται από μια κορώνα από ανοξείδωτο ατσάλι και έξυπνο σχεδιασμό ο οποίος επιτρέπει την παραμετροποίηση του ρολογιού. Το ρολόι διαθέτει πολυκάναλη παρακολούθηση της υγείας, ανεξάρτητη επικοινωνία μέσω eSIM και υποστήριξη NFC.

Το Vivo Watch 3 χρησιμοποιεί το BlueOS, ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Vivo. Αυτό που κάνει το BlueOS μοναδικό είναι η διάκρισή του ως το πρώτο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο που γράφτηκε χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Rust για το system framework, υποσχόμενο αυξημένες επιδόσεις και ασφάλεια. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του ρολογιού είναι η λειτουργία AI Dial Workshop, ένα δημιουργικό και διαδραστικό εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν τις όψεις του ρολογιού τους μέσω φωνητικών εντολών.

Επιπλέον, η συσκευή υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ημερών, κάτι που την βάζει αμέσως απέναντι στον ανταγωνισμό από την Huawei. Το ρολόι που βασίζεται στο BlueOS προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών, όπως έναν προπονητή τρεξίματος AI, φωτογράφηση με τηλεχειρισμό και υπενθυμίσεις συγχρονισμού πλοήγησης.
Η κυκλοφορία του Vivo Watch 3 μαζί με τη σειρά X100 έχει γίνει ήδη το hot θέμα στις συζητήσεις των tech freaks. Ελπίζουμε ότι θα δούμε και από κοντά όλα τα νέα εντυπωσιακά gadgets της εταιρείας σύντομα.