Το Xiaomi 14 Ultra Photography Kit θα έρθει και με ενσωματωμένο power bank

17 Ιανουαρίου, 2024

Η κυκλοφορία του κορυφαίου Xiaomi 14 Ultra είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο. Το νέο φωτογραφικό κινητό θέλει να συνεχίσει την πορεία του Xiaomi 13 Ultra αλλά φέρνει και ένα νέο φωτογραφικό κιτ το οποίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Το επερχόμενο Xiaomi 14 Ultra Photography Kit, στο οποίο πρόσφατα χορηγήθηκε η πιστοποίηση 3C, υπόσχεται περισσότερα από την απλή ενίσχυση των φωτογραφικών δυνατοτήτων. Με τον αριθμό μοντέλου 2402CPS69C, το κιτ περιγράφεται ως “Επαγγελματική λαβή φωτογραφίας με κινητό τροφοδοτικό”.

Σε αντίθεση με το κιτ φωτογραφίας του προκατόχου του, το οποίο επικεντρώθηκε κυρίως στη βελτίωση της εμπειρίας λήψης, το κιτ φωτογραφίας του Xiaomi 14 Ultra ανεβάζει την ευελιξία σε ένα νέο επίπεδο. Η προσθήκη ενός φορητού power bank μέσα στην λαβή διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να απαθανατίζουν στιγμές που κόβουν την ανάσα χωρίς να ανησυχούν ότι θα ξεμείνουν από μπαταρία.

Περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζουμε, αλλά το αντίστοιχο κιτ του Xiaomi 13 Ultra διέθετε ένα ασύρματο grip για την κάμερα το οποίο ήταν εξοπλισμένο με κουμπί κλείστρου δύο σταδίων και λειτουργία ζουμ.

Επιπλέον, το κιτ διέθετε τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένης μιας προστατευτικής θήκης από nano skin, έναν προσαρμογέα 67mm και πολλά άλλα. Έτσι και εδώ περιμένουμε όλα τα παραπάνω και γιατί όχι ίσως και περισσότερα.

Πηγή