Το Infinity display της Huawei στις πρώτες “ανεπίσημες” φωτογραφίες

27 Νοεμβρίου, 2018

Μέχρι εχθές έμοιαζε λες και τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον καταιγισμό φημών για το επερχόμενο Galaxy S10. Αυτό που γνωρίζαμε; Ότι η κορεατική εταιρία είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα κινητό με μια μοναδική Infinity O οθόνη η οποία θα είναι χωρίς πλαίσια και χωρίς notch, και η κάμερα θα κρύβεται πίσω από μια μικρή τρύπα στην οθόνη. Όλοι περιμέναμε φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό να είναι μοναδικό στα νέα κινητά της Samsung αλλά για άλλη μια φορά λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Huawei.

Όπως λοιπόν γράψαμε εχτές, η Huawei έκανε tease ένα νέο κινητό που θα παρουσιάσει μέσα στον Δεκέμβρη, μήνες δηλαδή πριν καταφέρει η Samsung να παρουσιάσει την δική της πρόταση.
Μάλιστα διάφορα leaks από Κίνα μεριά λένε ότι οθόνη με pinhole κάμερα θα έχει και το Samsung Galaxy A8 το οποίο και αυτό θα παρουσιαστεί μέσα στον Δεκέμβρη οπότε όπως καταλαβαίνετε έχουμε μια άτυπη κόντρα ανάμεσα στις δύο εταιρίες για το ποιος θα είναι πιο γρήγορος.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές λένε ότι η οθόνη του Galaxy A8 θα κατασκευάζεται από την BOE, τον κινέζο κατασκευαστή ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τις οθόνες του Huawei Mate 20 Pro.

Σήμερα οι διαρροές συνεχίζονται και ο κατασκοπικός φακός ανακάλυψε το νέο κινητό της Huawei σε λειτουργία μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το κινητό είναι καμουφλαρισμένο μεν αλλά μπορεί κανείς να διακρίνει άνετα την σχεδίαση της οθόνης και την μικρή οπή για την κάμερα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του PhoneArena το νέο κινητό θα έχει επεξεργαστή Kirin 980 και 6GB RAM.


Το TrendingLeaks από την άλλη ανέβασε μια άλλη φωτογραφία του κινητού και επιμένει ότι η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6,22 ιντσών και ανάλυση full HD, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχουν ο Kirin 980, 8GB RAM και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως βλέπουμε και από την φωτογραφία υπάρχει το fingerprint reader κάτω από την οθόνη ενώ θα υπάρχει διπλή κύρια κάμερα 20+12MP και μια selfie κάμερα των 25MP.

Τι σημαίνουν αυτά τα specs; Μα φυσικά άσχημα νέα για την Samsung και το Galaxy S10 καθώς το κινητό της Huawei θα έχει χαρακτηριστικά flagship και όχι μεσαίας κατηγορίας. Αν το κινητό αυτό κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον Δεκέμβρη σε ένα λογικό κόστος αυτό θα σημάνει το τέλος του buzz για το S10 αλλά και για το A8 το οποίο αναμένεται να είναι μια συσκευή midrange.
Τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέροντα, και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν οι μεγάλες κόντρες ωφελούν πάντα τον τελικό καταναλωτή.