Το κορυφαίο Xiaomi 13S Ultra αναμένεται τον Απρίλιο μαζί με δυο νέα σούπερ tablet

23 Ιανουαρίου, 2023

Η Xiaomi έχει κάνει αίσθηση στην αγορά των smartphones με την πρόσφατη συνεργασία της με τη Leica για τη δημιουργία κορυφαίων camera phones. Η πρώτη προσπάθεια έγινε με το Xiaomi Mi 12S Ultra, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι, ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Xiaomi ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το 12S Ultra ανήκει στο παρελθόν.

Βλέπετε η Xiaomi έχει πλέον λανσάρει τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro, τα οποία οδεύουν πλέον προς παγκόσμια κυκλοφορία αλλά για όσους περιμένουν με ανυπομονησία τον πραγματικό διάδοχο του 12S Ultra, η αναμονή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το Xiaomi 13 Ultra, γνωστό και ως Xiaomi 13S Ultra, βρίσκεται ακόμη στο τελικό στάδιο της εξέλιξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά τον Απρίλιο, μαζί με μια νέα γενιά tablet της Xiaomi.
Το κύριο χαρακτηριστικό του Xiaomi 13 Ultra, επίσης γνωστό ως Xiaomi Ishtar, θα είναι τα οπτικά του. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μια βελτιωμένη κύρια κάμερα με αισθητήρα IMX989 1 ίντσας, δύο τηλεφακούς και έναν ευρυγώνιο φακό. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το Xiaomi Ishtar έχει τον κωδικό 2304FPN6DC.

Επιπλέον, το Digital Chat Station αποκάλυψε επίσης ότι μαζί με το κινητό θα παρουσιαστεί και ένα νέο tablet το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, και έχει την κωδική ονομασία LIUQIN. Πιθανότατο αυτό θα είναι το Xiaomi Pad 6 Pro, ενώ θα υπάρχει επίσης μια πιο φτηνή έκδοση με την κωδική ονομασία PIPA με Snapdragon 870.