Το Resident Evil του Netflix έρχεται να καλύψει το κενό του The Walking Dead που οδεύει προς το τέλος

13 Μαΐου, 2022

Το The Walking Dead μετά από 110 σαιζόν οδεύει προς το τέλος του. Από την άλλη το spin off Fear The Walking Dead είναι ότι πιο αδιάφορο και βαρετό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ποιος θα καλύψει λοιπόν το μεγάλο κενό που δημιουργείται για τους λάτρεις των ζόμπι και της περιπέτειας;
Το Netflix πιστεύει ότι η νέα της σειρά Resident Evil η οποία βασίζεται στο γνωστό παιχνίδι αλλά και τις ταινίες με την Μίλα Γιόβοβιτς είναι η απάντηση.

Η σειρά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αυτό το καλοκαίρι στην συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο εντυπωσιακό trailer.
Η ιστορία εξελίσσεται σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους και τοποθεσίες. Στην γνωστή Raccoon City και την σημερινή εποχή και στο Λονδίνο του 2036.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς η ιστορία μπορεί να έχει τις ρίζες της στο κλασικό παιχνίδι, αλλά το σενάριο είναι εντελώς πρωτότυπο και ακολουθεί μια δική του εκδοχή της ιστορίας. Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά όπως μας έχει δείξει η ιστορία μπορεί να «ξενερώσει» εντελώς τους fans του franchise.

Εδώ να σας θυμίσουμε ότι η σειρά αυτή έρχεται μετά από το anime Resident Evil: Infinite Darkness που παίχτηκε στο Netflix το 2021, και η 1η σαιζόν θα έχει 8 επεισόδια και θα βρει στις 14 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ