Η Huawei ετοιμάζει το δικό της Vision Pro headset και αναμένεται να είναι πανίσχυρο

28 Νοεμβρίου, 2023

Νέες πληροφορίες μας ενημερώνουν ότι η Huawei αναπτύσσει την δική της εναλλακτική πρόταση απέναντι στο headset Vision Pro της Apple.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, η συσκευή αυτή θα είναι εξοπλισμένη με έναν νέο επεξεργαστή ο οποίος θα είναι κατά πολύ ταχύτερος του νέου Kirin 9000S, ενώ και η τιμή της συσκευής θα βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα από τα 3500 δολάρια που έχει κοστολογηθεί το headset της Apple.

Η συσκευή της Huawei θα έχει διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία και αναμένεται να διαθέτει εξωτερική μονάδα μπαταρίας αλλά και ενεργό σύστημα ψύξης για την θερμική διαχείριση. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες λένε ότι και η Honor ετοιμάζει την δική της πρόταση η οποία θα είναι ανταγωνιστική της πρώην «μαμάς» Huawei. Τα νέα για την ανάπτυξη αυτών των προϊόντων από Huawei και Honor δείχνει ότι αυτές οι δύο εταιρείες πιστεύουν την κατηγορία των συσκευών εικονικής πραγματικότητας.

Στο μέλλον, αυτά τα προϊόντα αναμένεται να φέρουν πιο πλούσιες εμπειρίες στους χρήστες και να προωθήσουν την ανάπτυξη ολόκληρου του κλάδου. Ταυτόχρονα, η είσοδος πολλών μεγάλων εταιρειών υποδηλώνει ότι η αγορά έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.