Έρχεται το “προσιτό” Galaxy Fold Lite των 1000 δολαρίων μέσα στο καλοκαίρι;

13 Μαΐου, 2020

Το Samsung Galaxy Fold κατάφερε να μας εντυπωσιάσει καθώς ήταν το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη, αλλά μάλλον δεν εντυπωσίασε τα οικονομικά στελέχη της Samsung με τις πωλήσεις του. Κάτι όχι περίεργο για ένα κινητό που κοστίζει 2.200 ολόκληρα ευρώ!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όμως, το επόμενο Fold θα απευθύνεται σε ένα αρκετά μεγαλύτερο κοινό καθώς θα ρίξει την τιμή του αρκετά πιο χαμηλά!

Πηγή των πληροφοριών είναι ο γνωστός Max Weinbach ο οποίος μας ενημερώνει ότι το νέο κινητό θα ονομάζεται Galaxy Fold Lite, θα έχει αρκετά μικρότερη εξωτερική οθόνη ενώ η αναδιπλούμενη δεν θα είναι Ultra Thin Glass άρα και εδώ ο χρήστης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να αποφύγει την καταστροφή της.
Στον τομέα των επιδόσεων τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα καλά καθώς στο εσωτερικό θα υπάρχει ο Snapdragon 865, η εσωτερική μνήμη θα είναι 256GB ενώ και τα υλικά κατασκευής θα είναι premium.

Ο πιο εντυπωσιακός ισχυρισμός του Weinbach είναι ότι το νέο Fold θα κοστίζει 1099 δολάρια! Σχεδόν το μισό κόστος του Fold δηλαδή, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους θέλουν το hype της αναδιπλούμενης οθόνης αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν κάποιο ζωτικό τους όργανο.

Κάποιες άλλες πληροφορίες έρχονται από τον Ross Young, τον CEO της Display Supply Chain Consultants ο οποίος ισχυρίζεται ότι το κινητό θα ονομάζεται Galaxy Fold Special Edition και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα (μέσα στον Ιούλιο).

Όπως φαίνεται η Samsung μας ετοιμάζει ένα πολύ «καυτό» καλοκαίρι!