Η Samsung φέρνει τις πιο hot λειτουργίες των S23 και σε παλαιότερα Galaxy

17 Φεβρουαρίου, 2023

Η λειτουργία Image Clipper των Samsung Galaxy S23 είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Το Image Clipper σου επιτρέπει να κάνεις copy-paste οποιοδήποτε τμήμα μιας φωτογραφίας και να το σώσεις ως μια νέα εικόνα. Στην ουσία δηλαδή με ένα απλό άγγιγμα το software αναλαμβάνει να «ξεγυρίσει» τον εαυτό σας από μια φωτογραφία και να την σώσει με λευκό ή σκουρόχρωμο background.

Τώρα το Image Clipper όπως φαίνεται έρχεται και σε παλαιότερες συσκευές της Samsung κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει όλους τους fans των κινητών της εταιρείας.
Οι σειρές Galaxy S20, S21 και S22, τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra, τα Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 και Z Fold 4, καθώς και τα Galaxy Z Flip και Z Flip 5G, το Galaxy Z Flip 3 και το Galaxy Z Flip 4, θα λάβουν τη λειτουργία Image Clipper, σύμφωνα με μια έκθεση του GaryeonHan. Αυτό σημαίνει ότι η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες της Samsung παγκοσμίως. Η ενημέρωση OneUI 5.1 θα περιλαμβάνει την ακόλουθη λειτουργία.
Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι επιλεγμένα tablet Samsung Galaxy μπορεί επίσης να λάβουν την ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Το Expert RAW, το βελτιωμένο Photo Remaster, το Multi Control και οι νέες επιλογές εξατομίκευσης της οθόνης κλειδώματος είναι μερικά μόνο από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο One UI 5.1.

SAMSUNG