Το Vision Pro της Apple θα έρχεται με τα Microsoft Teams, Word, Excel και άλλες αγαπημένες εφαρμογές

1 Φεβρουαρίου, 2024

Το επερχόμενο headset Vision Pro AR/VR της Apple θα διαθέτει μια σειρά από ειδικές εφαρμογές Microsoft 365 κατά την κυκλοφορία του στις 2 Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένων των Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote και Loop.

Η Apple έχει περιγράψει εδώ και καιρό το Vision Pro ως κυρίως μια συσκευή παραγωγικότητας, οπότε η προσθήκη των προϊόντων της Microsoft ήταν μάλλον αναμενόμενη και επιτακτική.

 

Δεν πρόκειται απλώς για πρόχειρες επανεκδόσεις των αντίστοιχων εφαρμογών του iPad, καθώς πολλά από αυτά διαθέτουν ενσωματωμένα εργαλεία που εκμεταλλεύονται νέο headset. Για παράδειγμα, το PowerPoint διαθέτει ένα προσαρμοσμένο περιβάλλον που επιτρέπει στους χρήστες να εξασκηθούν ώστε να κάνουν την παρουσίασή τους αποτελεσματική σε πραγματικό ακροατήριο.

Το Excel θα επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν γρήγορα έγγραφα σε άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη λειτουργία pinch and drag.
Το Microsoft Word θα περιλαμβάνει μια λειτουργία εστίασης που μπλοκάρει τους περισπασμούς, ώστε να μπορείτε πραγματικά να τελειώσετε το μυθιστόρημα που συζητάτε εδώ και 15 χρόνια (Ακούς George R. R. Martin; ).


Οι κάτοχοι του Vision Pro θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Copilot της Microsoft και φυσικά στην τεχνητή της νοημοσύνη. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη φυσική συνομιλία για να καθοδηγείτε τον ψηφιακό βοηθό να δημιουργεί προσχέδια, να συνοψίζει έγγραφα και ακόμη και να δημιουργεί παρουσιάσεις PowerPoint.


Καθεμία από αυτές τις εφαρμογές θα είναι διαθέσιμη μέσω του επίσημου App Store αμέσως μόλις ξεπακετάρετε το πανάκριβο νέο σας gadget. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το ποιο λογισμικό δεν θα είναι διαθέσιμο κατά την κυκλοφορία, όπως το Netflix και το YouTube, οπότε καλό θα ήταν να περιμένουμε μερικές ακόμη ώρες ώστε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.