Ζήστε την εμπειρία της κινηματογραφικής θέασης, στο σπίτι, με τις LG Nanocell

14 Ιανουαρίου, 2022

Καθηλωτική εμπειρία θέασης, σχεδιασμένη για λάτρεις του κινηματογράφου και όχι μόνο

Οι τηλεοράσεις NanoCell της LG προσφέρουν πεντακάθαρα χρώματα, χάρη στα νανοσωματίδια, μια ξεχωριστή τεχνολογία της LG, που φιλτράρει και βελτιώνει τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB. Αυτό σημαίνει ότι στην οθόνη απεικονίζονται μόνο γνήσια χρώματα, με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ζωηρή και ρεαλιστική εικόνα που δίνει ζωντάνια στο περιεχόμενο που παρακολουθείτε, επιτρέποντας σας να ευχαριστηθείτε ένα αποτέλεσμα κινηματογραφικών προδιαγραφών.

Στην «καρδιά» κάθε LG NanoCell τηλεόρασης βρίσκονται οι επεξεργαστές α7 και a9, Gen4 AI 4K, που εφαρμόζουν τεχνολογία machine learning για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, με αποτέλεσμα, όλες οι ρυθμίσεις σε εικόνα και ήχο να γίνονται αυτόματα.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα, καθώς επίσης ενισχύει το περιεχόμενο HDR. Με τις τηλεοράσεις NanoCell της LG όλες οι αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος, προσφέροντας σας ψυχαγωγία στο έπακρο.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένες με Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς επίσης και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround, δημιουργώντας έναν πανίσχυρο συνδυασμό κινηματογραφικού αποτελέσματος, που κόβει την ανάσα.

Μια ακόμα λειτουργία των NanoCell τηλεοράσεων που ενισχύει την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι είναι το FILMMAKER MODE, που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τις αρχικές αναλογίες διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσετε την ταινία όπως πρέπει. Επιπλέον, η ευκολία στη ασύρματη bluetooth συνδεσιμότητα επιτρέπει να συνδέσετε την τηλεόραση με όποιο συμβατό ηχοσύστημα ή ηχείο προτιμάτε, κάνοντας τον ήχο της δράσης γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και ρεαλιστικό, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα του κινηματογράφου στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα σας.