Το Sonos Move 2 έρχεται με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και την γνωστή κορυφαία ποιότητα ήχου

7 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Sonos ανακοίνωσε το Move 2, το φορητό ηχείο δεύτερης γενιάς που όλοι έχουν λατρέψει. Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό σε αυτό είναι η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Sonos ισχυρίζεται ότι το Move 2 μπορεί να αντέξει 24 ολόκληρες ώρες με μια φόρτιση. Αυτό είναι υπερδιπλάσιο νούμερο από αυτό που είχαμε μετρήσει στο αρχικό Move.

Επιπλέον, η Sonos προσθέτει επίσης μια θύρα USB-C στο Move 2. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε το ηχείο με το ίδιο καλώδιο που φορτίζετε το τηλέφωνο ή το φορητό σας υπολογιστή ενώ μπορείτε επίσης να συνδέσετε απευθείας το τηλέφωνό σας στο Sonos Move 2.

Το άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό του Sonos Move 2 είναι η στερεοφωνική έξοδος. Έτσι, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε στερεοφωνικό ήχο, μια μεγάλη βελτίωση αφού η αρχική έκδοση υποστήριζε μόνο μονοφωνικό ήχο. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι το Move 2 διαθέτει μια “πλήρως ανανεωμένη ακουστική αρχιτεκτονική” και ότι περιλαμβάνει διπλά τουίτερ και ένα ρυθμισμένο με ακρίβεια γούφερ. Έτσι, θα πρέπει να ακούγεται πολύ καλύτερα από το πρωτότυπο. Υπάρχει υποστήριξη για AirPlay 2, Bluetooth, Amazon Alexa και Sonos Voice Control αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη για Google.

Οι προπαραγγελίες για το Sonos Move 2 ξεκίνησαν ήδη και το κόστος βρίσκεται στα 499€. Το κόστος λοιπόν δεν είναι χαμηλό, αλλά οι αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο αλλά και η δεδομένη ποιότητα ήχου το κάνουν ένα από τα καλύτερα ασύρματα ηχεία της αγοράς σήμερα.
Αν τελικά αποφασίσετε να επενδύσετε στο νέο Sonos θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία χρώματα, το κλασικό μαύρο και λευκό αλλά και ένα νέο πράσινο «Olive».

SONOS