Ελληνική μπίρα: Δοκιμάζουμε τις κορυφαίες, σε ένα μοναδικό γευστικό οδοιπορικό!

25 Ιουλίου, 2018

Το νέο trend στην χώρα μας είναι οι μικροζυθοποιίες. Δεκάδες νέες μικρές εταιρίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέσα στην κρίση, σε σημείο μάλιστα που σε λίγο κάθε μικρή, μεσαία ή μεγάλη πόλη στην Ελλάδα θα έχει την δική της μπίρα! Από την Εύβοια και την Κόρινθο μέχρι την Κρήτη, την Σαντορίνη οι μικροί παραγωγοί μπίρας δουλεύουν ακούραστα για να μας προσφέρουν μοναδικές γεύσεις. Οι για τους περισσότερους άγνωστες αυτές μπίρες ξεχωρίζουν για τα αρώματα που προδίδουν την Ελληνική τους καταγωγή. Εσπεριδοειδή, μυρωδικά, ντόπιο μέλι και λουλούδια είναι μερικά μόνο από τα μυστικά που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι αλχημιστές της Ελληνικής μπίρας.

Έτσι και εμείς αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε το δικό μας οδοιπορικό στην Ελλάδα. Ένα γευστικό ταξίδι σε πόλεις και νησιά, και το καλύτερο; Δεν πληρώσαμε Σεντ για βενζίνες και διόδια!

Ελάτε λοιπόν, δεν θα σας χαρακτηρίσει κανείς εθνικιστή ή «άτομο ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων» αν δείξετε την αγάπη σας στις Ελληνικές μπίρες. Πιστέψτε μας, αξίζουν την στήριξή μας και με το παραπάνω!